L’Ajuntament des Mercadal, inicia el procediment per retirar els vehicles abandonats al polígon industrial

L’Ajuntament des Mercadal informa que ha iniciat una campanya de retirada de vehicles abandonats a la via pública del polígon industrial de Llinàritx des Mercadal.

La Policia Local ja ha col·locat una vintena d’adhesius per instar a la retirada dels vehicles que presenten signes d’abandonament en la via pública, en aquest cas, al polígon industrial de Llinàritx. D’aquesta forma, si en el termini de tres mesos els propietaris no retiren els vehicles abandonats de forma voluntària, serà l’Ajuntament el que els transporti al dipòsit i iniciï el procediment perquè acabin al desballestament. D’aquesta manera, s’alliberen aparcaments que quedaran disponibles per a les persones que treballen al polígon o que en visiten les empreses.

L’Ajuntament du a terme plans d’actuació per netejar els carrers de vehicles abandonats del terme municipal que fa anys que hi són, com ja va fer el mes de desembre a Son Parc. Els vehicles abandonats afecten la bona imatge del municipi, la seguretat i l’ocupació dels espais d’aparcament.

Així mateix, l’Ajuntament anuncia que estudiarà la modificació de l’ordenança municipal de circulació per agilitzar els tràmits del procediment per retirar els vehicles abandonats a la via pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.