Més per Menorca demana celeritat a Vilafranca per convocar les ajudes a les entitats El partit menorquinista presenta una proposta al ple del Consell Insular perquè l’equip de govern publiqui les convocatòries d’ajuts "com més prest millor”

El portaveu de Més per Menorca al Consell Insular, Josep Juaneda, ha enregistrat una proposta d’acord al ple del Consell Insular per instar l’equip de govern a posar en marxa de manera urgent els mecanismes administratius necessaris per aprovar i publicar les convocatòries d’ajudes previstes al pressupost de 2023 amb el mateix import o modificant-lo segons la previsió que feia el projecte de pressupost de 2024 presentat per l’equip de govern.

El portaveu menorquinista ha assenyalat que “estem insistentment damunt aquest tema perquè d’aquests ajuts en depèn la supervivència de moltes entitats de la nostra illa”. En un any amb pressupost aprovat, moltes d’aquestes convocatòries ja s’haurien aprovat o estarien a punt de sortir publicades al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per això, Juaneda ha afirmat que “duim aquesta proposta perquè l’equip de govern faci feina de valent i no es demori en tirar endavant aquests ajuts”.

Des de Més per Menorca recorden que el pressupost vigent a dia d’avui és el que va aprovar l’anterior equip de govern d’esquerres, és a dir, “un pressupost amb el qual estem d’acord”. Per això, demanen al president Vilafranca que “ja que és incapaç d’aprovar un nou pressupost per a 2024, almenys faci feina per a executar el pressupost prorrogat del 2023”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.