El PP Maó considera que el que volia fer Héctor Pons era limitar l’aplicació del decret d’habitatge

El PP de Maó va votar ahir en contra de la proposta de l’equip de govern del PSOE d’aplicar algunes de les disposicions addicionals del Decret llei de mesures urgents en matèria d’habitatge del Govern balear, en considerar que la iniciativa portada al ple per Héctor Pons desvirtuava el decret inicial i era una cortina de fum per fer que el decret fracàs.

El portaveu del PP de Maó, Mateu Aínsa, ha explicat que el vot no va ser favorable, ja que “el que l’equip de govern del PSOE va portar a votació era una interpretació totalment desvirtuada d’alguns articles del decret llei. El que Héctor Pons intentava realment era limitar al màxim l’aplicació del decret presentant una proposta que deixava fora la majoria de carrers de Maó, per poder dir després que ha estat un fracàs”.

A més, el portaveu també ha denunciat que “Héctor Pons va anar al ple sense haver-nos ni explicat la proposta, ens vam assabentar durant l’explicació de la regidora d’Urbanisme del que portaven a votació. Aquest és el “consens” que busca l’alcalde, que encara no entén que governa en minoria i ha d’arribar a acords”.

Aínsa ha afegit que “la seva proposta era una cortina de fum. Prohibia més que permetia. Entenem que volien limitar que al centre històric, el nucli comercial, no es puguin reconvertir locals en habitatges. Però a l’extraradi? En la seva proposta volien permetre la reconversió als carrers on no hi ha pràcticament locals. Un cop més, fan oposició al Govern des de les cadires a l’Ajuntament de Maó”.

Mateu Aínsa ha avançat que el PP Maó portarà al proper ple una proposta per tornar a debatre el tema, perquè el seu objectiu és que “el decret llei en matèria d’habitatge del Govern tingui el màxim d’incidència a Maó i s’apliqui tal com es va idear, i el que la proposta del PSOE buscava era tot al contrari”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.