El PSOE Ciutadella reestructura el grup municipal amb la dimissió de Carol Cerdà i Pedro Capó i manifesta la total predisposició a tancar un acord de govern progressista a l’Ajuntament El restaurador Bernat Casasnovas i la periodista Ester Mascaró substituiran Carol Cerdà i Pedro Capó com a regidors socialistes al grup municipal

El PSOE ha formalitzat avui el relleu de Carol Cerdà i Pedro Capó al grup socialista a l’Ajuntament de Ciutadella i manifesta la total predisposició a tancar amb PSM i Ciutadella Endavant un govern municipal de majoria progressista.

Els socialistes es reafirmen en la voluntat de fer retornar l’Ajuntament a la normalitat democràtica amb un govern del bloc progressista, format per PSOE, PSM i Ciutadella Endavant, amb majoria de regidors (11) enfront d’un govern de la dreta en minoria i, per tant, sense possibilitat de liderar cap projecte pel municipi.

La secretaria general del PSOE Ciutadella, Sandra Moll, insta a les forces progressistes a mirar al futur i aprofitar els més de tres anys que resten de mandat per fer valdre la majoria. Ha de ser un temps per projectar una política per a les persones, basada en la recerca de més justícia social, l’avanç en la igualtat i la no discriminació, des d’una mobilitat sostenible, a partir de l’aprovació i l’execució programada del Pla de Mobilitat Urbana, enllestit el passat mandat, i que inclou el projecte de fer de la plaça des Born un espai per als vianants. A més de fer possible la finalització d’altres projectes iniciats en el seu moment per l’esquerra, com l’ampliació del geriàtric municipal i la nova escola de música.

“Fem feina ja des de fa mesos amb PSM i Ciutadella Endavant en una relació absoluta de confiança, realment no hi ha cap obstacle per poder tenir un nou govern progressista a Ciutadella. Les forces d’esquerra tenim l’oportunitat de recuperar el govern de la nostra ciutat, perquè som majoria, i per tant volem retornar la confiança que van dipositar en nosaltres els votants a les eleccions,” tanca Moll.

El PSOE vol destacar la feina feta en el darrer any per Carol Cerdà i Pedro Capó dins l’agrupació socialista i també l’absolut respecte a les motivacions personals, familiars, i professionals, que expliquen la seva dimissió com a regidors a l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.