La Policia Nacional deté un home a Ciutadella per intentar estrangular el seu company de pis amb una corda

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella de Menorca han procedit a la detenció d’un home de 50 anys i d’origen espanyol com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després d’intentar acabar amb la vida del qui era el seu company de pis.

Els fets es van produir el capvespre del passat dissabte 24 de febrer, quan la víctima va acudir a recollir els seus estris personals per abandonar la vivenda per desavinences amb el seu company de pis, amb qui va intentar conversar per recuperar la bicicleta de la seva propietat, comprovant com la maleta es trobava tirada al portal de l’edifici.

La conversa va derivar en una discussió entre tots dos, i en un moment donat es va abalançar sobre la víctima, copejant-lo i mossegant-lo al cap, aconseguint escapolir-se en un primer moment de l’agressor i arribar fins al carrer.

Un cop al carrer l’agressor va perseguir la víctima, aconseguint assolir-lo, vessant-li el contingut d’un bòtil amb líquid inflamable sobre el cap, alhora que portava un encenedor amb què l’amenaçava que el cremaria.

Davant d’això, la víctima espantada es va tirar a terra, moment que l’agressor va aprofitar per colpejar-lo i mossegar-lo de nou, per finalment intentar escanyar-lo amb una corda, no aconseguint la seva comesa gràcies a la intervenció d’un dels veïns de l’immoble.

A conseqüència de l’agressió, la víctima presenta lesions que a priori no tenen gravetat.

El presumpte autor va passar a disposició judicial, imposant-li mesures cautelars i decretant-se una ordre d’allunyament respecte a l’agredit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.