Sergio Llull es suma a la Fundació Foment del Turisme de Menorca per promocionar l’Illa El jugador de bàsquet col·laborarà amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca per donar suport en la promoció de l'Illa com a ambaixador, i protagonitzarà una campanya en línia.

El jugador internacional de bàsquet, Sergio Llull, col·laborarà amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca sent en els pròxims mesos el protagonista d’una campanya en línia de promoció de l’Illa. Llull, que aquest dimarts va rebre a Madrid el president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, i la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, (per a la signatura de l’acord,) serà altaveu dels avantatges de l’illa i animarà a visitar Menorca durant tot l’any.

El base, campió del Món, de l’Eurobasket, de l’Eurolliga, de la Copa del Rei, de la Supercopa i de la Lliga, a més de medallista d’argent i bronze als Jocs Olímpics, és un dels jugadors més carismàtics tant a la Lliga Endesa com a l’Eurolliga i mostra amb orgull sempre la seva vinculació amb l’illa de Menorca. Per els seus valors, la seva identificació natural amb Menorca, i aquest carisma i respecte del que gaudeix, Sergio és una aposta segura per connectar amb el públic i perquè animi la gent a conèixer i descobrir Menorca els 365 dies de l’any.

L’acord presenta igualment l’illa com a destinació esportiva, alguna cosa en la qual FFTM ja va incidir en la recent edició de FITUR al gener, i constarà a més d’una campanya amb diferents accions promocionals que destacaran alguns llocs, activitats i gastronomia, entre d’altres temes, en les seves xarxes socials.

“No hi ha dubte de la rellevància que té Sergio Llull en el bàsquet, un dels millors jugadors de la història i amb un palmarès impressionant, i tenim la sort que sigui menorquí pel que ens fa especial il·lusió aquest acord que busca promocionar Menorca tot l’any”, ha explicat el president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca.

“La campanya ens permetrà conèixer alguns aspectes més personals, quotidians i menorquins de Sergio, així com recomanacions que fa més enllà de la seva figura com a esportista d’elit, com un menorquí més”, afegeix Begoña Mercadal.

L’acord tindrà vigor fins al pròxim mes de juliol de 2024.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.