Alaior celebrarà la segona edició de la  jornada ‘Dona i Lideratge, intercanvi d’experiències i bones pràctiques’

L’Ajuntament d’Alaior, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ha organitzat pel proper 9 de març, juntament amb l’Associació de Dones Empresàries Iberoamericanes, la segona edició de la jornada ‘Dona i Lideratge: intercanvi d’experiències i bones pràctiques’, amb l’objectiu de visibilitzar l’aportació social, cultural i econòmica de les dones emprenedores al municipi.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «és important que es creïn espais d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques, per conèixer els projectes d’èxit de dones que han creat o estan al capdavant d’empreses rellevants del municipi. Sent que la primera edició va comptar amb bona acollida, tornarem a dur-la a terme aquest dissabte».

L’Associació de Dones Empresàries Iberoamericanes d’Espanya, és una entitat que treballa per la visibilització i l’empoderament de la dona emprenedora iberoamericana a Espanya. Porten 15 anys amb la missió de valorar i difondre l’emprenedoria productiva de la dona, procurant la seva formació contínua i el desenvolupament de l’autoocupació sempre des d’una perspectiva intercultural, promovent la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

D’aquesta manera, la jornada, que serà de les 9.30 a les 14h, començarà amb una taula amb representants de l’administració pública, conformada pel batle José Luis Benejam,  la consellera d’Ordenació Territorial i Turística, Núria Torrent, la regidora de l’Àrea Social, Maria Antònia Pons, i la regidora de Cultura, Eva Petrus, on es tractarà la importància així com els recursos que ofereix l’administració pública per promoure l’empoderament femení, la corresponsabilitat familiar o la igualtat d’oportunitats i seguidament hi haurà una conferència donada per Alba Monteiro de Oliveira Gil, regidora d’Economia de l’Ajuntament de las Rozas.

La segona taula comptarà amb casos d’èxit de dones d’Alaior que des d’una perspectiva constructiva, dinàmica i personal comptaran les seves experiències al públic oient, amb la finalitat d’animar, motivar i servir de suport a altres dones que s’estan iniciant o tinguen dubtes sobre l’inici dels seus respectius projectes emprenedors.

Hi participaran Ana Belén Vidal, coordinadora del Club Tennis Alaior, Cristina Pons de l’Òptica Alaior, Laura Garriga, cuinera del restaurant Es Festuc, Ana Capó, fotògrafa, Juana Mercadal de la floristeria S’Estel, i Marina Serena, agent de la Policia Local d’Alaior.

Hi haurà també una tercera taula d’intercanvi d’experiències entre dones emprenedores de la península. Hi participaran Rosa Gil, CEO de l’empresa de disseny gràfic Publitodocolor, Victoria Miranda, CEO de la pastisseria Las Delicias de Vicky i Joyerías NICE, i l’escriptora Asteria Reyes.

Les ponències estaran moderades per Ivette Barreto, presidenta d’AMEIB Pachamama.

Finalment, hi haurà un networking grupal i la clausura del batle d’Alaior, José Luis Benejam.

La jornada és d’entrada gratuïta i se celebrarà a la sala d’actes del Centre Cultural Convent de Sant Diego. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.