Cristina Gómez, diputada d’UP, critica “la hipocresia del PP” de cara al 8M i titlla de “NODO” el discurs del President del Parlament en motiu de la Diada

La parlamentària d’Unides Podem valora el discurs de dia 1 de març del President” “en modo NODO, com viure un serial d’aquests de Cuéntame”, “la seva gran preocupació és la baixa natalitat que imputa a valors que han pogut canviar”, “també imputa conseqüències a l’esmentada baixa natalitat, com ara, la soledat no desitjada de la gent gran” “no vull saber si fins i tot pensa que de tot açò són responsables les dones”. Per últim, la diputada morada també apunta com el President “va afegir, casi com si fos un ball folclòric, el “típico problema de Baleares que es la vivienda””.

La diputada d’UP reclama el fet que “la gent no te fills perquè no pot pagar un lloguer” i “no pot cuidar als seus avis perquè necessita tres treballs per arribar a final de mes”. “No pot ser que siguin les condicions socioeconòmiques les que impedeixen aquesta vida familiar?” pregunta “irònicament” la parlamentària Gómez. “les solucions pot ser resideixen en altres models de vida alternatius al individualisme i neolibearlisme que defensa el seu partit, Sr President”

Cristina Gómez critica “la hipocresia del PP” de cara a la propera jornada del 8 de març i “posa de relleu” “les contradiccions del partit”. “El cas del sr. Costa, vicepresident que va contractar a una persona imputada per un cas d’agressió sexual contra una dona, que ha incomplert el còdi ètic de bon govern i ha demostrat que col·labora i conviu, amb la cultura del masclisme”. “Sortirà amb una pancarta el Sr. Costa?” es pregunta la diputada d’UP. També, apunta la “connnivència de la sra. Prohens, qui ja sap la situació i no l’ha cessat” “ sortirà la Presidenta del Govern a reivindicar aquest 8M?” segueix qüestionant la diputada.

“Un altre exemple, les manifestacions davant Ferraz i altres seus socialistes, on es varen treure <muñecas hinchables> dient que eren les ministres del partit socialista” “o el cas del número dos del govern del PP, Alex Sáenz de San Pedro, l’històric de twitter del qual és masclisme dur i pur” recorda C. Gómez. La diputada apel·la al Govern “Sra. Prohens vostè té masclistes dintre del seu govern” i pregunta “si tots ells treuran lemes el 8 de març en favor de la causa feminista”.

La parlamentària morada tanca la roda de premsa proposant el feminisme “com la millor arma a favor de la pau”. “Davant un context de guerra informativa i rearmament dintre d’Europa, el feminisme és molt possiblement la millor arma no violenta a favor de la pau”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.