Els municipis de Menorca prenen la paraula a Berlín La Fundació Foment del Turisme de Menorca organitza un acte en el qual enalteix els atractius de totes les localitats de l'illa al seu pas pel Camí de Cavalls

Els municipis de Menorca han pres la paraula aquest dimarts a la tarda a la fira ITB de Berlín. La Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca han organitzat un acte per donar a conèixer totes les localitats de l’illa davant del públic alemany i ho han fet simulant un recorregut pel Camí de Cavalls amb parades en tots els municipis.

D’aquesta manera, l’acte ha estat una immersió en la realitat menorquina i ha atorgat el protagonisme a Ciutadella, Maó, Alaior, Ferreries, Es Mercadal, Sant Lluís, Es Castell, Es Migjorn Gran i Fornells, així com altres llocs que han cobrat presència en la presentació en alemany, que ha anat acompanyada d’un vídeo també en alemany. La producció ofereix una sèrie d’imatges de llocs del Camí de Cavalls, així com de cada població, a més de paisatges per practicar esport.

A l’acte hi ha assistit el president del Consell Insular de Menorca i de la FFMT, Adolfo Vilafranca, i la directora Insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal. En representació dels municipis han assistit l’alcaldessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, l’alcalde d’Alaior, José Luis Benejam, i l’alcalde d’Es Castell, Lluís Camps. Per part del Govern balear, han seguit la presentació el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, i el conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet.

L’acte s’emmarca dins de l’estratègia que s’impulsa tant des del Consell Insular com de la Fundació Foment del Turisme de Menorca per animar al mercat alemany a que retorni a Menorca a gaudir de les diferents propostes de turisme actiu amb les quals compta l’illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.