Es Migjorn Gran promou un nou aparcament de 70 places per atendre l’augment de trànsit durant l’estiu

Aquest mes de març començaran les obres per habilitar un aparcament temporal de 70 places a l’entrada des Migjorn Gran des de la carretera des Mercadal (Me-18).

Es tracta de crear un lloc d’estacionament que permeti atendre l’increment notable de turistes i persones amb segona residència que es registra al llarg de la temporada i així donar resposta a la mancad’aparcaments que es pateix a l’estiu.

La reordenació que s’ha fet aquests darrers anys del centre per tal de pacificar-lo, deixar-lo lliure de cotxes i donar prioritat als vianants obliga a cercar solucions als voltants del nucli urbà. I la primera opció és llogar aquest solar, que anys enrere ja ha estat utilitzat com a aparcament, per tal que s’hi pugui donar el mateix ús durant un mínim de 10 anys.

El terreny, de 9.825 metres quadrats i que dona a l’Avinguda de la Mar, també s’ha emprat per emmagatzemar material. De fet, l’Ajuntament només en llogarà una porció de 2.900 metres, 1.650 dels quals se destinaran a estacionament i zona de trànsit, mentre que els 1.250 restants quedaran com a zona verda.

Les obres, que s’han adjudicat a la constructora M.Polo per 33.915 euros, estaran enllestides abans que comenci la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.