Setmanari El Iris del 5 de març de 1949

Alumnes de preparatòria del curs 1943-44 a Calós, amb Don Gustavo, el director Pablo Baraut i el mestre Lluís Casasnovas. foto Arxiu família d’Antoni Orell.

El Setmanari El Iris del 5 de març de 1949, a la portada es parlava del concert de piano a càrrec de la senyoreta Maria Asunción Moles a l’Ateneu de Maó amb peces de Bach, Mendelsson, Beethoven i Chopin. La Unió de Cooperadors Salesians havia celebrat la festivitat de Sant Francesc de Sales i un homenatge de record al pare Federico Pareja, qui va portar els salesians a Menorca. La Instantània parlava del cafè, des dels seus inicis a l’entrada de les cafeteres express. Josep Pons Lluch, a la seva secció “Mirador Local” en feia quatre cèntims de la dita del pare Cursach, “Afrissa i paupa, que qui molt camina poc camina”.

El Cafè Aurora anunciava pel diumenge a les 18,30 h un gran concert de sorpreses i anunciava la preparació d’un concurs d’expontànis.

La brigada municipal d’obres havia podat els arbres dels carrers i places de la ciutat; havia acabat amb l’arranjament del carrer de Ses Roques i estava acabant el ferm del carrer de Maria Auxiliadora.

Els salesians celebraven la festivitat de Domènec Savio amb un extens programa d’actes en el que destacava una tómbola i el festival al Pati de Santa Clara.

Havia passat un dies a Ciutadella, el director de la fàbrica de ciments Santa Rita,  Camilo Doris. La fàbrica estava ubicada a Ferreries i el motiu de la visita era el d’instal·lar maquinària.

La Confraria de la Bona Mort celebrava la seva junta general.

Començava la Lliga de Menorca de Futbol amb el derbi local entre el Minerva i el Mediterráneo. El Ciutadella s’enfrontava al Ferreries.

Els doctors Joan Quetglas Moll i José Luís Echevarria, cirurgià, anunciaven que visitarien a Ciutadella els primers i tercers diumenges de cada mes a la plaça Colón, 40 de Ciutadella.

Al Cinema Alcázar el projectava “La dama de Shangai” amb Rita Hayworth

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.