El Servei de Transfusió de l’Hospital Mateu Orfila ha obtingut la certificació de qualitat a la pràctica transfusional per part de la Fundació CAT

El Servei de Transfusió de l’Hospital Mateu Orfila, dirigit per la doctora Ana Pacheco i coordinat pel doctor Juan Tena, ha obtingut la certificació de qualitat a la pràctica transfusional per part de la Fundació CAT. Es tracta d’un certificat la validesa del qual és de quatre anys i que acredita les bones pràctiques dels professionals de l’equip (facultatius, personal d’infermeria i tècnics de laboratori) en tot el procés de conservació, distribució i transfusió de sang als pacients.

La Fundació CAT és una organització de certificació en l’àmbit de la medicina transfusional creada el desembre de 2008 per la Societat Espanyola d’Hematologia i Hemoteràpia i la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia i Teràpia Cel·lular.

La certificació CAT assegura davant de la societat, autoritats i usuaris en general la qualitat dels processos que es fan en medicina transfusional, teràpia cel·lular i tissular, des de la donació fins a la infusió, per garantir la màxima seguretat per als pacients. D’aquesta manera, la certificació CAT és una garantia de la qualitat i la seguretat amb què treballen els professionals de les organitzacions que la tenen.

Aquesta és la cinquena certificació que obté el Servei de Transfusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.