Acte institucional Dia Internacional de la Dona a Ferreries

L’Ajuntament de Ferreries celebrà avui, 8 de març a l’Auditori de ferreries a les 20.00 h un acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

En aquest acte es pretén retre un homenatge a vuit dones per reconèixer i visibilitzar la seva implicació des de diferents àmbits i recuperar la memòria d’altres que pels seus mèrits, les seves qualitats i les circumstàncies singulars que van concórrer al llarg de la seva vida, han contribuït en el desenvolupament del poble de Ferreries.

“L’equip de govern considera que és un merescut reconeixement cap a aquestes dones que han sigut rellevants per al desenvolupament del nostre, i des de l’Ajuntament de Ferreries creiem que és important reconèixer la feina feta i el valor que han aportat al nostre municipi durant tants anys” afirma el batlle Pedro Pons.

A continuació es detallen les dones que demà seran reconegudes i l’àmbit en el que han destacat:

· Margarita Barber Fullana coneguda com a Na Margarita des Canel·ló, una de les fundadores del grup de ball fandango Aires des Barranc d’Algendar.

· Clara Alles Pons, Emprenedora jubilada que va obrir la seva botiga de fruites i verdures que cultivava al seu hort, comerç que avui dia gestionen el seu fill i la seva filla.

· Consuelo Marques Melia, va ser la primera dona Caixera de Menorca.

· Joana Febrer Rotger, en la passada legislatura va ser la primera batlessa que va tenir

el poble de Ferreries.

· Catalina i Rita Fullana Febrer, Les Germanes Llambies de l’associació sense ànim de lucre Una Illa pel Món, solidàries i sempre dispostes a ajudar a la gent.

· Maria Janer Florit, na Maria d’Habilitats, és artesana, emprenedora i mare.

· Emèlia Florit Serra, dona que des de fa més de quaranta anys ha exercit d’infermera al poble de Ferreries.

· Àngela López Martí, Lita López atleta d’elit guanyadora de molts premis i reconeixements esportius.

L’acte estarà amenitzat per l’actuació musical a càrrec del duo Two Moons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.