Menorca tanca satisfeta a la ITB Berlín el primer pas per recuperar el turisme alemany Adolfo Vilafranca valora molt positivament el treball d'aquests dies a la fira internacional. "Hem recuperat un camí que s'havia perdut en els últims anys", matitza.

La participació de Menorca a la ITB Berlín ha deixat bon sabor de boca a l’expedició menorquina desplaçada fins a una de les majors cites turístiques. El president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, veu amb bons ulls els diferents passos que s’han donat aquests dies per recuperar un turisme alemany que ha deixat de viatjar a l’illa en els últims anys. Acompanyat de la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, i d’una part de l’equip de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, han obert nous camins per recuperar progressivament una part important de les visites germanes que es van perdre, sobretot, després de la pandèmia.

La delegació menorquina ha firmat tres dies frenètics en què ha tingut presentacions, reunions amb turoperadors i amb agències per intentar recuperar un interès pel mercat alemany que s’ha descuidat en els últims temps i que, abans de la Covid, era molt significatiu.

“Menorca té una suma d’encants que coincideix amb els interessos i els gustos dels alemanys; això ha quedat clar aquests dies intercanviant impressions amb alguns dels actors principals”, explica el president. “Les previsions per a aquesta temporada són millors que les de l’any passat, però encara estan lluny de l’objectiu que ens volem marcar”, matisa Begoña Mercadal.

 La Fundació Foment del Turisme de Menorca tanca amb bones sensacions la seva estada a Berlín i posa rumb a un mes de març carregat de fires en què promocionar Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.