Més per Menorca s’oposa a reduir el projecte del nou centre d’FP d’Es Castell Josep Juaneda: “És el modus operandi del PP, més aparcaments i menys oportunitats per a la ciutadania de Menorca”

La nova executiva de Més per Menorca, elegida en el III Congrés del partit, ha celebrat la primera reunió aquest dissabte matí a Ciutadella. En aquesta reunió un dels temes que s’han tractat ha estat la intenció del Partit Popular de reduir el projecte del nou centre de Formació Professional que s’ubicarà als antics quarters de l’Esplanada des Castell.

Al llarg d’aquesta setmana membres de l’executiva també s’han reunit amb Som Es Castell per conèixer de primera mà la situació i recollir les demandes de l’agrupació sobre aquest tema per traslladar-les a la reunió celebrada avui.

En aquest sentit, el partit menorquinista s’ha oposat de forma unànime a la reducció del projecte, ja que l’executiva considera que “és un projecte clau per a la dinamització des Castell com a municipi i imprescindible per a avançar en la diversificació econòmica de Menorca”.

El coordinador general de Més per Menorca, Josep Juaneda, ha explicat que “no es pot menysprear la Formació Professional, tot el contrari, són incalculables les raons que ens obliguen a potenciar-la: permet que l’oferta formativa estigui al nivell que els joves menorquins es mereixen, obre les portes al relleu generacional en sectors laborals que ara es troben estancats i promou sectors econòmics que impulsen la diversificació econòmica”.

Per concloure, Juaneda ha criticat que “el PP segueix amb el mateix modus operandi de sempre, més aparcaments i asfalt, a canvi de menys oportunitats per a la ciutadania de Menorca”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.