El ‘Comerç de Menorca’ dóna a Càritas de Menorca la recaptació de Mamma Mia! ASCOME lliura els diners resultants de l'organització del seu festival solidari i familiar del dia 27 de gener passat

El president de l’Associació de Comerciants de Menorca – ASCOME, Vicente Cajuso, va fer entrega ahir al Director de Càritas Diocesana de Menorca, Lorenzo Lafuente, de l’import recaptat al primer Festival solidari ‘Comerç de Menorca’ celebrat a finals del mes de gener passat al recinte firal de Maó.

Cal recordar que aquest Festival solidari ‘Comerç de Menorca’ va comptar amb la interpretació del musical ‘Mamma Mia! Sing Along!’, a càrrec de la CIA Musikbox amb la col·laboració de l´Escola de dansa Ute Dahl, l´amenització musical posterior a càrrec de Dj Chicha, i tot això presentat per Teatre de Xoc.

Als 1.495,10 euros lliurats ara de la seva recaptació, cal sumar-hi les paperetes venudes al seu moment per al sorteig de vals de compra donats per diferents comerços de Menorca per valor de més de 2.000 euros, i de les vendes realitzades per la pròpia botiga de Càritas durant la celebració de l´esdeveniment.

Des de Càritas Menorca han agraït novament la iniciativa solidària duta a terme per ASCOME en nom del ‘Comerç de Menorca’, i el fet d’haver-hi pensat en aquesta primera edició. Aquesta contribució ajudarà a lentitat de caràcter social en la seva reconeguda tasca datenció a les persones més vulnerables de Menorca.

Tal com es va anunciar al seu moment, aquesta activitat benèfica es va incloure al pla d’actuacions i activitats de l’Associació de Comerciants de Menorca – ASCOME, com una nova iniciativa de responsabilitat social empresarial (RSE) del comerç de Menorca www.comerciomenorca. és, dins del seu propòsit de continuar subratllant a l’opinió pública la importància de fer les compres a través d’empreses menorquines l’aportació econòmica i social de les quals es reinverteixen íntegrament a l’illa.

ASCOME vol aprofitar per destacar una vegada més les empreses del sector comerç que van col·laborar de forma especial en aquest esdeveniment solidari a favor de Càritas de Menorca:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.