El PP denuncia que el Govern de Pedro Sánchez ha retallat gairebé un 30% el personal de Correus Menorca

El PP Menorca denuncia que continuen les retallades del Govern de Pedro Sánchez a l’illa. Segons les dades que han estat facilitades al senador per Menorca, Cristóbal Marqués, el Govern del PSOE ha retallat gairebé un 30% el personal de Correus a l’illa.

Menorca ha passat de comptar amb 57 treballadors el 2019, a 41 el 2023, cosa que el senador considera preocupant. “Les retallades al personal de correus posen de manifest, una vegada més, que per a Pedro Sánchez, els menorquins som ciutadans de segona. Aquest és un cas més de com els serveis estatals estan infradotats a l’illa”.

El senador també assenyala que Menorca és l?illa amb menys recursos. “Si bé Mallorca i Eivissa també han experimentat una reducció de personal, i entenem que hagin de tenir més personal per la població, són preocupants les abismals desigualtats entre illes”. Concretament, Mallorca ha passat de tenir 1047 el 2019 a 976 el 2023, i Eivissa ha passat de 173 a 171.

Cal recordar que no és la primera vegada que el Partit Popular de Menorca alerta sobre el minvament dels serveis estatals a l’illa. Recentment, el senador ja va expressar la seva preocupació per la reducció dels efectius de la UFAM, la Unitat de Família i Dona de la Policia Nacional i també del SEPE, el Servei d’Ocupació Pública Estatal, cosa que evidencia la tendència creixent de retallades en els serveis que depenen de lEstat.

“Des que Pedro Sánchez va arribar a la Moncloa, Menorca perd. Perd en la qualitat dels serveis estatals i en infraestructures”, assenyala Marqués.

Amb aquestes noves dades, es demostra que les reiterades queixes del mal funcionament de Correus per falta de personal són més que fundades, i que els treballadors que han denunciat l’abandó de Correus a l’illa per part del Govern tenen raó. “És urgent que es cobreixin les places disponibles per garantir la qualitat del servei als ciutadans, i també de cara al personal de correus, que pateix una sobrecàrrega de feina important des de fa anys”, ha demanat el senador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.