La línia d’autobús entre Maó i  Son Bou comença la seva activitat aquest divendres

Aquest divendres, 15 de març, la línia 32 d’autobús Maó-Son Bou, començarà el seu servei amb uns horaris contemplats fins dia  30-04-2024 amb quatre freqüències d’anada i quatre de tornada, de dilluns a dissabtes. A partir del mes de maig, s’ampliarà el nombre de freqüències.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, ha agraït a Juan Manuel Delgado, conseller de mobilitat del Consell Insular de Menorca, la resposta positiva a la petició feta per l’Ajuntament d’Alaior d’inici anticipat de l’activitat d’aquest servei de transport públic, connectant Son Bou amb altres punts de l’illa. «Estem aconseguint allargar aquesta temporada que comença abans de l’habitual i acabarà després de l’acostumat, caminant cap a la desestacionalització de la indústria turística del nostre municipi i, és evident que, açò requereix la posada en marxa de determinats serveis per part de l’administració com aquest, el del transport públic, que és essencial per una mobilitat sostenible dels visitants que ja tenim en el nostre entorn, clients d’hotels que, per exemple, a l’àrea de Son Bou ja han inaugurat temporada» ha dit el batle.

Benejam ha manifestat que «els darrers mesos, les zones turístiques d’Alaior s’han sotmès a importants treballs d’embelliment, conservació i manteniments de cara a oferir la millor cara del municipi als turistes que ja es troben entre nosaltres».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.