Tot a punt pel lliurament dels PREMIS PIME MENORCA LIDERA 2024 L’Auditori de Ferreries s’omplirà per acollir aquest esdeveniment de la petita i mitjana empresa en la que està previst assisteixin diversos representants del mon polític, social i econòmic de l’illa

Justo Saura, president de PIME-Menorca

Tot a punt per al lliurament demà capvespre de la celebració dels Premis PIME Menorca Lidera en la seva segona edició a l’Auditori de Ferreries. Un espai que acollirà a partir de les 19.00 hores l’esdeveniment i on han confirmat la seva assistència el Vicepresident i Conseller d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear, Antoni Costa, el President del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, el Batle de Ferreries, Pedro Pons Huguet, a més de regidors de diversos ajuntaments de l’illa i autoritats del mon econòmic i social.

L’acte comptarà, a més, amb la intervenció de Josep Pons Fraga, editor del Diari Menorca i guanyador l’any passat del Premi PIME Menorca Lidera d’Iniciativa Exterior, que oferirà una mirada periodística a la petita i mitjana empresa de Menorca.

Tot i que és un acte obert a qualsevol persona interessada, per poder assistir cal reservar plaça enviant un correu a correo@pimemenorca.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.