HORECA Balears reconeix la feina en pro de la gastronomia feta per Bep Al·lès

La Fira HORECA, que s’ha celebrat aquesta setmana en la seva edició de Menorca ha reconegut la feina feta del nostre director i editor, Bep Al·lès com un dels principals difusors, investigadors i defensors de la gastronomia i la cuina menorquina, tot posant en valor la seva tasca com a periodista i escriptor gastronòmic amb valuoses aportacions a la història i el coneixement de la cuina menorquina.

Juntament amb Bep Al·lès es va reconèixer també la feina feta per la família Borràs, enfront del recordat restaurant i fonda “Rocamar” al port de Maó, i d’Antoni Juaneda, creador del portal de restaurant i d’experiències gastronòmiques, “Cómete Menorca”. Així mateix es va retre homenatge a Albert Adrià, pastisser i reboster del que fou el millor restaurant del món, “El Bulli” amb el seu germà el cuiner Ferran Adrià.

Bep Al·lès és potser el més prolífic dels escriptors gastronòmics de Menorca, amb un bon nombre de llibres de receptes de cuina, a més de l’obra de consulta obligada “Memòria Gastronòmica de Menorca” i els nombrosos articles de gastronomia que s’han publicat al Setmanari El Iris, Ara Balears, Balearia Entre Olas, Manjaria i altres mitjans de comunicació com Foodies on Menorca, revista trimestral i web gastronòmica del Grup Setmanaris i Revistes, del que és president i Administrador.

Ha estat l’organitzador del Concurs de salsa maonesa Ramon Cavaller, a més de ser membre fundador de Fra Roger, del que és part de la junta directiva i des de 2015, reelegit en dues ocasions, president de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.