Campanya de control de trànsit a Ciutadella Dimecres, 13 de març, es van fer controls als vehicles que circulaven pel carrer de la Pau

Dimecres passat, es va realitzar un control de trànsit per part de diversos efectius de la Policia Local. L’objectiu és conscienciar sobre la necessitat de circular amb seguretat, respectant la normativa vigent.

En concret, es van fer dos controls, un durant el matí i l’altre al capvespre. Durant el primer, es van aturar 21 vehicles per verificar la correcta utilització dels sistemes de seguretat: el cinturó en els cotxes, el casc en les motos i altres sistemes i normatives de seguretat. Finalment, es va interposar una denúncia per circular sense el cinturó de seguretat.

Durant la campanya realitzada al capvespre, també al carrer de la Pau, es van aturar 43 vehicles. Durant aquests controls, es van denunciar cinc conductors per no portar el cinturó de seguretat cordat, un conductor per conduir utilitzant un auricular i un altre per conduir utilitzant el telèfon mòbil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.