El Casal Jove d’Alaior-L’Hogar, celebrarà una festa per als joves de la generació del 2012

Dissabte 23 de març, el Casal Jove d’Alaior-L’Hogar obre les seves portes, amb una festa de benvinguda, als fillets que aquest any fan 12 anys. Coneguts aquest any com ‘la generació del 2012’, es tracten de joves adolescents que per fi compleixen amb l’edat per poder gaudir de les activitats que ofereix l’Hogar a les seves instal·lacions.

Aquesta benvinguda començarà a les 18h, i comptarà amb animació i jocs enginyosos. Els fillets també podran fer ús de l’equipament present a l’espai, com per exemple, futbolí, Playstation, bitllar, Ping-Pong, entre altres.

A més, a les 19h, el Casal es convertirà en un espai de festa ‘’Discomania’’, on els joves podran ballar i gaudir del ritme de la música amb DJ Byone. Durant la festa també hi haurà menjar i beguda per tots.

A les 21h acabarà la festa i els joves podran continuar a les instal·lacions fins a les 22h.

La regidora de Joventut, Maria Antònia Pons, ha declarat que «ens complau dur a terme aquesta iniciativa per a què cada jove, sobretot qui fa els dotze anys, descobreixi al Casal Jove d’Alaior-L’Hogar, un espai proper, divertit i amb molta activitat per ell, i que millor manera que amb una festa de benvinguda, com a primera presa de contacte amb el qui serà el seu futur lloc on passar el temps lliure i xalar de companyia amb altres adolescents».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.