La Fira del Camp celebra la seva 36a edició aquest cap de setmana Un total de 31 finques i 175 caps de bestiar participaran en aquesta edició del concurs.

La Fira del Camp d’Alaior, tornarà a ser l’escenari per reconèixer i homenejar la vital feina de tot el sector primari menorquí.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, Maria Antònia Taltavull, consellera d’Economia i Agricultura del CIME, Jaume Moll, president de l’Associació Frisona Balear i José Ramón de Olives, secretari de la mateixa associació han donat a conèixer l’extens programa que contempla la fira així com els detalls de l’esperada 36a edició del Concurs Morfològic de Bestiar Boví Frisó de Menorca.

Benejam ha remarcat que «és una oportunitat per incrementar el grau de coneixement social respecte del que es fa al camp, especialment la feina que desenvolupen els nostres pagesos i pageses».

Maria Antònia Taltavull, consellera d’Economia i Agricultura del CIME, s’ha enfocat en la defensa del camp de Menorca, dient que «el camp és vital i no podem viure sense ell. Des del Consell Insular de Menorca és un plaer recolzar aquesta iniciativa, destinada a donar a conèixer l’activitat dels pagesos i del sector primari, amb vides sense descans i sense caps de setmana per cuidar de la terra i de la nostra alimentació».

Un total de 31 finques i 175 caps de bestiar participaran en aquesta edició del concurs. La majoria de Ciutadella però també d’Alaior, Es Mercadal, Ferreries, Es Migjorn Gran, i Maó.

En el Concurs Morfològics hi ha diferents categories, una de elles la de les Futures Promeses, que té molta importància ja que Alaior és l’únic lloc on es duu a terme a nivell nacional.

Pel que fa a la rama expositiva de la fira, hi seran presents 100 expositors de Menorca, Mallorca i Catalunya, d’empreses i entitats de tota mena (maquinària agrícola, productes agroalimentaris, artesania, assegurances, flors, estris del camp, bars) que durant els dos dies de la fira oferiran els seus productes i serveis als assistents.

La Fira del Camp de Menorca està organitzada per l’Ajuntament d’Alaior i l’Associació Frisona Balear, amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.