Millores a Ses Ramones

L’Ajuntament des Mercadal i Fornells anuncia una sèrie de millores dutes a terme al Club Hípic Ses Ramones

Per una banda, s’ha renovat la il·luminació del Club amb leds de 400 W. D’aquesta forma, els nous llums substitueixen els focus de 1.000 W de potència que hi havia, de tal forma que amb aquesta actuació es produirà un estalvi del consum energètic, que serà menor, alhora que es manté la nitidesa i claredat de la il·luminació de Ses Ramones. Així, on abans hi havia 10.000 W de potència, ara, amb la mateixa llum, s’ha reduït a 4.000 W, mentre se n’augmenta la resistència i la durabilitat.

Així mateix, per altra banda, l’Ajuntament ha adquirit una nova caseta per al Club perquè li pugui seguir donant la utilitat que li donava fins ara de forma òptima. Aquesta instal·lació respon a una demanda del Club, ja que la que hi havia fins ara estava molt deteriorada. Aquesta caseta fabricada amb plàstic reciclat ha tingut un cost de 5.808 €, i té una vida útil de 50 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.