S’aprova la llicència urbanística de sa Coma Després de desset anys i d’haver superat les deficiències del projecte inicial i d’haver liquidat l’import de la taxa urbanística, finalment es podrà acabar d’executar el projecte

Durant la Junta de Govern d’aquesta setmana s’ha aprovat definitivament la llicència urbanística del complex de dotze edificis i garatges conegut com «sa Coma».

El projecte original que es va aprovar a l’Ajuntament constava de vint-i-vuit habitatges, adossats de dos en dos, que conformen catorze edificis. Aquests edificis estaven units per la planta soterrani. Les construccions no es van acabar d’executar amb l’entrada de la crisi i van quedar sense finalitzar. De fet, de la totalitat d’edificis, només se’n va executar la volumetria de l’estructura de dotze dels habitatges i l’excavació del soterrani.

Després de gairebé desset anys, es presenta novament un projecte que segueix en essència el mateix document aprovat originalment, però que es limita, de moment, a la finalització dels volums que es troben dempeus. Així i tot, les obres que s’havien executat diferien lleugerament de les aprovades, i es va sol·licitar una nova llicència per a finalitzar els edificis i adaptar-los a les necessitats i als canvis que s’havien fet durant l’obra.

En concret, el projecte finalitzarà aquests dotze habitatges adossats en grups de dos. El conjunt edificat estarà format per una planta soterrani conjunta, i en el qual, a través de les escales o l’ascensor de cada un dels habitatges, s’accedirà a la resta de zones privatives; i a través d’aquests espais es podrà accedir a la resta de l’habitatge, que estarà conformat per planta soterrani, baixa, primera i sota coberta.

Així, es concedeix la llicència urbanística d’obres amb projecte bàsic i executiu d’acabament de dotze habitatges adossats de dos en dos i soterranis per a garatges al carrer de sa Sínia, a la carretera de Santandria i al carrer de s’Avenc, segons el projecte amb visat del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.