Hats&Horses celebra la seva 7ª edició a l’hipòdrom de Maó Aquesta tindrà lloc l’1 de juny

Foto: Richard Hadley

La prestigiosa cita eqüestre, Hats&Horses Menorca, anuncia amb entusiasme la seva setena edició, programada per a dissabte que ve 1 de Juny de 2024 en l’encantador Hipòdrom de Maó. Enguany, l’esdeveniment marca una fita significativa en transformar-se en l’Associació Cultural Hats&Horses, consolidant el seu compromís amb la promoció del sector eqüestre local a nivell internacional.

A més, per a reforçar el treball i l’organització, Hats&Horses incorpora a Verónica Rosado com a sòcia. Verónica aporta a la nova associació la seva experiència professional en coordinació de projectes així com la seva faceta com a dissenyadora barretera, completant a la perfecció el concepte “Hats” and “Horses”.

Des de la seva inauguració, Hats&Horses Menorca s’ha destacat com un esdeveniment emblemàtic que fusiona la passió pels cavalls, la moda i l’artesania barretera en un entorn d’elegància i distinció. La setena edició promet superar totes les expectatives, oferint una experiència única per als amants de la cultura eqüestre i la moda gràcies a la unió i col·laboració de l’Hipòdrom i el Bar de l’Hipòdrom amb els quals es planeja una proposta d’oci i gastronomia que farà les delícies dels assistents.

Foto: Miquel MG.

Enguany, la transformació en l’Associació Cultural Hats&Horses marca un moment transcendental per a l’esdeveniment. A més del seu compromís amb l’excel·lència en l’equitació i la moda, l’associació té com a objectiu principal fer costat a joves sense recursos, brindant-los l’oportunitat de submergir-se en el món eqüestre, la moda i preservar la tradició artesanal barretera de la regió.

“Estem encantats de celebrar la setena edició de Hats&Horses Menorca i de presentar la nostra nova identitat com a Associació Cultural”, va expressar Ariadna Vilalta, fundadora de Hats&Horses Menorca. “El nostre objectiu és continuar sent un far de la cultura eqüestre i la moda a Menorca, al mateix temps que obrim les portes a joves que d’una altra manera no tindrien accés a aquest món apassionant”.

La setena edició de Hats&Horses Menorca promet ser una jornada plena d’emocionants competicions eqüestres, especial visibilitat al món sabater i moda local i exhibicions d’artesania barretera, tot això en l’espectacular entorn de l’Hipòdrom de Maó.

Les entrades estaran aviat a la venda en el mateix Bar de l’Hipòdrom i també en la web de Hats&Horses (www.hatsandhorsesmenorca.com)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.