La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural inicia una campanya de control i inspecció per detectar casos de pesca il·legal a les xarxes socials

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, a través de la Direcció General de Pesca, ha ampliat l’abast de les inspeccions per detectar la pesca il·legal i ha inclòs la vigilància a les xarxes socials com a part de les responsabilitats habituals dels inspectors de pesca.

En aquest sentit, el director general de Pesca, Antoni M. Grau, ha explicat que «en un context en què cada vegada proliferen més imatges i vídeos compartits per pescadors aficionats a les xarxes socials, hem detectat, lamentablement, que algunes d’aquestes publicacions mostren actituds negligents o activitats il·legals. Aquest fenomen no es limita únicament a exposar comportaments qüestionables, sinó que també s’observa una tendència preocupant: els seguidors emulen aquestes pràctiques i adopten conductes irresponsables sense ser conscients de les implicacions que tenen», ha afegit.

Per tot això, amb el propòsit de contrarestar aquesta tendència i prevenir l’escalada d’aquests comportaments, els inspectors de la Direcció General de Pesca han posat en marxa una campanya de control i inspecció específicament orientada a abordar aquesta problemàtica.

Fins ara, s’han registrat quatre casos d’infraccions greus, que podrien comportar sancions de fins a trenta mil euros.

Agricultura, Pesca i Medi Natural vol recordar que hi ha una adreça electrònica per obtenir més informació o per reportar possibles infraccions:
pesca@dgpesca.caib.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.