Alaior acollirà la tercera edició del Certamen Nacional de Joves Dissenyadors de Moda a les Illes Balears

Alaior es tornarà a convertir en epicentre de la moda amb la celebració, per tercer any consecutiu, del Certamen Nacional de Joves Dissenyadors de Moda a les Illes Balears, d’on sortirà el dissenyador que representarà a la comunitat autònoma als Premis Nacionals de la Moda, una gran plataforma llançadora de talents emergents.

La Sala de Cultura de Sant Diego es transformarà en una passarel·la del més alt nivell per celebrar, el pròxim dissabte 6 d’abril a les 19.30h, aquest gran esdeveniment on 9 joves dissenyadors es disputaran l’honor de representar a les illes als premis nacionals.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha dit que «des de l’Ajuntament continuem organitzant activitats que suposin un reclam per visitar el municipi i el posin al mapa nacional. A Alaior no hi ha cap de setmana en l’any on l’Ajuntament o alguna entitat no celebri esdeveniments. Som un municipi amb una intensa agenda cultural i social».

Aquest certamen és un punt de trobada de persones que són especialment creatives i que mouen tota una indústria a escala nacional i que estan destinades a marcar tendències en el futur. El món de la moda dins l’àmbit nacional i internacional és una indústria molt potent que té una gran incidència dins l’economia general.

Per la seva banda, Laura Victoria Valencia, presidenta de l’Associació de Joves i Nous Dissenyadors de Moda d’Espanya (ANDE) recalca que «estem molt contents de tornar a Alaior per celebrar aquest certamen que posa en valor el talent jove en una indústria tan important com és la de la moda,amb la que Alaior hi té especial relació, a causa de la seva història amb la fabricació de calçat».

Els joves dissenyadors presentaran cada un d’ells la col·lecció que han preparat especialment per aquesta ocasió.

El jurat especialitzat està compost per rellevants personalitats vinculades al món de la moda, que valoraran criteris com la innovació del disseny, que la proposta sigui fidel reflex de la font d’inspiració, sense oblidar les possibilitats de comercialització que tingui el disseny.

Cal destacar que Fely Campo, reconeguda dissenyadora espanyola, tornarà aquest any a Alaior per celebrar els seus 50 anys al món de la moda. D’altra banda, Carlos Delgado, dissenyador que va guanyar fa temps el Certamen Nacional de Joves Dissenyadors, participarà com a jurat a aquesta edició. Pablo Erroz, dissenyador que ha participat amb la seva col·lecció a la Mercedes Fashion Week, també hi serà present com a jutge.

La iniciativa compta amb el suport i patrocini de Pons Quintana, FCC, Verdneix, Fincas y Casas en Menorca, Fontenille Menorca i l’Escola d’Art de Menorca.

L’entrada a l’esdeveniment és oberta a tothom i gratuïta, fins a completar l’aforament de la sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.