L’Ajuntament des Mercadal posa dos autobusos aquest diumenge amb motiu del partit de tercera divisió que es disputarà entre el CE Alaior i el CE Mercadal

L’Ajuntament des Mercadal posa a disposició de l’afició del club mercadalenc dos autobusos per al desplaçament previst per aquest diumenge, 24 de març, a Alaior  amb motiu del partit de tercera divisió que es disputarà entre el CE Alaior i el CE Mercadal. Aquest partit, corresponent a la jornada 26, tindrà lloc a les 17 h al camp Los Pinos d’Alaior.

Amb aquest servei, promogut per l’Ajuntament amb la col·laboració del CE Mercadal, es pretén evitar problemes d’aparcament als voltants del camp de futbol visitant davant la previsió d’una gran assistència per presenciar el derbi menorquí de la lliga de tercera divisió. L’Ajuntament recomana utilitzar aquest servei ja que és més còmode, més segur i més sostenible.

Així, l’Ajuntament posa a disposició dos autobusos: un que fa l’anada des des Mercadal a les 16.00 h i la tornada a les 19.15 h, i un altre que sortirà des Mercadal a les 16.30 h i tornarà d’Alaior a les 19.45 h.

Les persones interessades poden apuntar-s’hi i recollir el seu bitllet de bus al bar Saboy a partir d’aquest divendres 22 de març. La sortida serà des de la parada de bus des Mercadal. Les places són limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.