Més de deu nacionalitats i unes 50 embarcacions a la Regata 100 MIlles entre Illes d’Es Nàutic

La nova edició d’enguany de la Regata 100 MIlles entre Illes 2024 que organitza la secció de creuers del Club Nàutic Ciutadella ja és aquí un any més. I és que només hi queda una setmana perquè dijous que via dia 28 de març es doni la sortida de la regata internacional del CN Ciutadella; en principi a les 14h del migdia, si les condicions meteorològiques ho permeten.

Aquest divendres es tanca el termini d’inscripció i, a dia d’avui, hi ha un total de fins a 48 embarcacions inscrites, una més que l’any passat i el que ve a demostrar el gran interès que va aixecant aquesta prova del Mediterrani. La regata posarà rumb al Faralló d’Aubarca (Mallorca), Illa del Vent i finalment Ciutadella.
Els participants es divideixen en tres categories: 20 minis 6.50 (han omplert el límit de plaçes), 17 creuers RI i 11 creuers ORC (que és l’edició amb més participants). I és tant a prop l’estrena de la nova Regata 100 MIlles entre Illes del CN Ciutadella que aquest dijous ja van anar arribant els primers minis al Moll de la Trona. Dilluns de la setmana que ve es comencen els controls de seguretat dels participants i dimecres capvespre, a les 20h, està prevista una cerimònia de benvinguda i un cóctel per a tots els participants, un dia abans de començar la regata.
Aquest any hi participen creuers de tots els clubs de Menorca, cin clubs de Mallorca i cinc clubs de Catalunya. A més, els 20 minis que hi participen venen de totes parts del Mediterrani (Espanya, França, Itàlia…), amb regatistes de més de due nacionalitats diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.