Pasqua al Museu de Can Saura El Museu de Ciutadella ha organitzat una sèrie d’activitats per als dies de festa de Setmana Santa

El Museu de Ciutadella, a Can Saura, ha organitzat diferents activitats per a persones de totes les edats, per als pròxims dies festius i amb motiu de Setmana Santa.

Dimarts, 2 d’abril, “Vaixells a les parets! Taller de grafits mariners”. D’11 a 13 h. Els assistents podran crear el seu grafit mariner, com els antics mariners que arribaven al port de Ciutadella. És un taller adreçat a filletes i fillets d’entre 8 i 12 anys.

 El dijous, 4 d’abril, “Pop-up talaiòtic!” També d’11 a 13 h. Durant aquesta activitat, els fillets i filletes d’entre 8 i 12 anys podran crear el seu recinte de taula amb aquesta tècnica contemporània.

Finalment, el divendres 5 d’abril arriba el taller “Llibretes d’idees!”, d’11 a 13 h. Els fillets i filletes d’entre 8 i 12 anys podran fabricar una llibreta per a apuntar-hi totes les seves idees i els pensaments. 

Des de Can Saura també s’informa sobre les visites guiades al Museu programades per als pròxims dies: dissabte 30 de març, a les 11 h; i dissabte 6 d’abril, a les 11 h.

Tots els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia a museu@ajciutadella.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.