Roger Padrós presentarà «A contrallum», el seu segon disc, al Fresc 24

Nova confirmació pel Fresc 24. El Festival d’Estiu de Sabadell és l’escenari escollit pel músic i cantant vallesà Roger Padrós per presentar a la ciutat A contrallum, el seu segon disc, publicat aquesta mateixa setmana. Padrós, que aquest any ha participat al Benidorm Fest amb una cançó en català, actuarà a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura Sabadell el 8 de juliol a la nit (21.00). Les entrades per a aquest concert es posaran en venda properament a través la plataforma Codetickets.

Es tracta del segon nom que s’anuncia per a la nova edició del Festival d’Estiu de Sabadell, després que fa unes setmanes s’anunciés que el grup Mishima serà l’encarregat de tancar el Fresc 24 (11 de juliol, 21.00). El programa complet del Festival inclourà una quinzena d’espectacles i es donarà a conèixer a principis d’abril, moment en què s’obrirà la venda d’entrades, amb l’excepció de Mishima, ja en venda. Els membres del Club Fresc seran els primers en poder adquirir localitats i abonaments, de forma que es garantiran tan la disponibilitat com els millors seients possibles a l’Amfiteatre. El Fresc l’impulsa la Fundació 1859 Caixa Sabadell amb BBVA com a partner principal.

A contrallum es va publicar dimarts passat, 19 de març. Es el segon disc de Roger Padrós després de La vida és millor (2022) i vol representar el despertar a l’edat adulta i el reconeixement dels clarobscurs que envolten el món. Cada cançó és una fotografia d’una situació o d’una sensació. Fent musicalment aquell gest tan característic de quan es mira el negatiu d’una foto a contrallum. Buscant- ne tot el significat, l’autocrítica i alhora la bellesa de poder veure el que hi ha darrere d’aquell instant capturat. El dol, la felicitat, l’amistat, la confiança, l’autoestima, els records o el pas del temps són alguns dels temes pels quals naveguen les cançons.

En el seu concert al Fresc, Roger Padrós actuarà acompanyat de la seva banda habitual, integrada per Jan Aygua, Marc Furnance i Ferran Alemany. Com en molts dels seus concerts, hi haurà interpretació en la Llengua de Signes Catalana a càrrec d’Òscar Argemí.

Roger Padrós va començar a estudiar piano de ben petit i des de llavors no ha parat de formar-se. D’adolescent introdueix la veu com a instrument principal i comença a treballar per poder cantar les seves pròpies cançons. Amb la publicació del seu primer EP, Mil més, va aparèixer l’oportunitat de formar part de la setena edició del programa televisió La Voz, on va tenir un llarg recorregut arribant a les finals.

Aquest fet va precipitar l’aposta per una carrera artística professional. A principis del febrer passat, va participar al Benidorm Fest, el concurs per escollir la cançó representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió. Padrós va proposar El Temps, una cançó en català i, malgrat quedar-se a les portes de la final, va valorar molt positivament el seu pas pel certamen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.