Quantitat de fillets i filletes recullen caramels dels arbres de Dalt es Fossar d’Alaior

Avui, a la sortida de missa del Diumenge de Rams, al voltant d’uns 300 fillets i filletes d’Alaior, juntament amb les seves famílies, s’han congregat a Dalt es Fossar per recollir els caramels que hi eren als arbres en el que es coneix com a Dia del Caramel·ler.

Aquesta és una tradició molt consolidada a Alaior des de fa molt d’anys en que els arbres de Dalt es Fossar produeixen un caramel molt especial i de forma allargada per als fillets i filletes d’Alaior.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, una vegada conclosa la missa i amb tots els fillets presents, ha donat la indicació per a recollir els caramels penjats als arbres. El batle ha agraït a tots els fillets que mantinguin viva aquesta tradició.

L’alcalde Benejam també ha agraït l’ajuda prestada als membres de protecció civil, que han fet control de quanta gent participava a l’acte, i al membre de la brigada municipal que ha fet possible que el Dia del Caramel·ler fossi un èxit.

Aquest esdeveniment també s’ha desenvolupat per primera vegada i de manera exitosa a Cala en Porter, on molts de fillets també hi eren contents de recollir el seu caramel.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.