El departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació reforça el Servei de Neteja de Platges Els equips de servei han passat de 4 a 6 operaris, arribant a un total de 12 que treballen a 130 platges i punts de bany

El departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació ha activat el reforç del Servei integral de Neteja de Platges davant l’arribada dels dies festius de Pasqua.

Des de principis de març, els equips de servei han passat de 4 a 6 operaris, arribant a un total de 12 que treballen a 130 platges i punts de bany diferents. “L’arribada d’aquesta època de l’any fa que moltes persones visitin les costes de Menorca. Per açò, veiem necessari incrementar les freqüències de neteja, i per tant que els visitants puguin gaudir del litoral de la millor manera possible”, exposa el conseller de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació de Menorca, Simón Gornés.

Durant aquesta temporada de Pasqua també es fan tasques de retirada de troncs i canyes que s’acumulen a platges i codolars amb els temporals d’hivern. En aquest cas, els equips retiren i gestionen aquest material quan hi ha possibilitat d’accés rodat.

Per altra banda, les zones que tenen un difícil accés, es netegen anant en barca fins al punt de bany, retirant els restos o realitzant cremes seguint els protocols acurats i les prescripcions establertes a les autoritzacions de les administracions competents per tal de fer-ho amb totes les garanties de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.