La Policia Nacional deté a Ciutadella un home per portar droga i una bàscula de precisió El detingut desprenia una forta olor d'haixix al seu pas

Ahir, agents de la Policia Nacional a Ciutadella de Menorca, van procedir a la detenció d’un home espanyol i de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, al portar amb si droga i una bàscula de precisió.

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda, en el marc de la prevenció del tràfic al detall en zones d’oci i cèntriques de la ciutat, moment en què els agents es van adonar de la presència d’un home jove, que va aixecar sospites per la forta olor de desprenia al seu pas.

El presumpte autor va ser identificat, i després se li va fer un escorcoll, trobant entre les seves pertinences una bàscula de precisió, així com més de 40 grams d’haixix.

Per aquests indicis va quedar detingut per un delicte de tràfic de drogues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.