El Camí de Cavalls, el principal reclam en la B-Travel de Barcelona Menorca acudeix a una de les seves fires principals amb un estand propi dissenyat per a l'ocasió i consolidant-se com a destí en un dels mercats més destacats

El Camí de Cavalls és un dels reclams més importants de Menorca i de la Fundació Foment del Turisme. Així es va evidenciar en la celebració de la B-Travel, una de les fires més rellevants per a la Fundació, que va tenir lloc del 15 al 17 de març. L’illa va disposar d’un estand propi al passadís principal de la fira amb l’objectiu de ser fàcilment identificable des de lluny i va aconseguir amb escreix l’objectiu, fins i tot amb la visita del Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, entre altres autoritats.

La Fundació ha treballat durant aquests dies en un dels mercats més importants de l’illa, el català, on han tingut lloc diverses visites a un dels destins que desperta més interès. Les qüestions sobre la ruta, cada vegada més popular, han estat seguides pels interessos sobre les platges, les experiències gastronòmiques, la informació sobre els allotjaments, així com el reconeixement de la Menorca Talayòtica com a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

A més, entre el perfil dels visitants durant aquests tres dies, destaca el dels que tornen i busquen experiències que van més enllà del que ja coneixen. Aquesta situació permet als treballadors de la Fundació personalitzar el tracte amb els assistents a la fira, el que reforça encara més la promoció de l’illa amb consultes més llargues i riques en contingut.

En total, la fira ha comptat amb més de 26.000 visitants repartits en els diferents dies i que han pogut aprofitar l’ocasió per conèixer els 129 expositors que s’hi han donat cita.

La jornada del diumenge va ser la més concorreguda, amb més visites i consultes, tot i que la més destacada es va produir en la jornada inaugural del divendres amb l’acostament del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, acompanyat del quart tinent d’alcalde de Barcelona, Jordi Valls, la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, el president del Consell d’Administració de la Fira de Barcelona, Pau Relat, i el director de la Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga. La conversa es va centrar en l’impuls promocional que es va viure arran de la declaració de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia, ja que Catalunya serà Regió Mundial l’any 2025.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.