Ara Més signa l’acord de coalició d’Ara Repúbliques amb ERC, EH Bildu i BNG per a les eleccions al Parlament Europeu Mateu Matas: “Des del sobiranisme illenc feim aquesta passa per refermar el nostre projecte polític i poder dur les nostres reivindicacions a Europa”

Ara Més (MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa) ha signat aquest dijous l’acord de coalició d’Ara Repúbliques amb Esquerra Republicana, EH Bildu i BNG per les eleccions al Parlament Europeu.

En la seva intervenció a l’acte de signatura, el representant d’Ara Més, Mateu Matas Xurí ha recordat que MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa van fer el procés de construcció i constitució de la federació d’Ara Més amb la qual concorreran a les eleccions al Parlament Europeu en la coalició d’Ara Repúbliques amb Esquerra Republicana, EH Bildu i BNG. En aquest sentit, Matas ha assegurat que “tot allò que passa i es decideix a Europa interpel·la molt a les Illes Balears”.

“Des del sobiranisme illenc feim aquesta passa decidida i ferma per formar part d’aquesta candidatura perquè creim que, d’aquesta manera, refermam el nostre projecte polític i podrem dur les nostres reivindicacions a Europa”, ha defensat Matas. “És un plaer poder ser part de la candidatura d’Ara Repúbliques i demostrar que el sobiranisme illenc té molt a dir al Parlament Europeu”, ha assegurat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.