Bosco Faner i Sebastià Bosch, ferits de gravetat en un accident múltiple a la carretera general Es valora el possible trasllat a Palma del vicari general, amb trausmatisme cranioencefàlic greu

EL IRIS  – Joan Bosco Faner, rector de la parròquia de Sant Esteve de Ciutadella, vicari general  de Menorca, col·laborador del Setmanari El Iris , i el diaca Sebastià Bosch, han resultat ferits de gravetat després d’un accident múltiple ocorregut aquest dimecres a la carretera general de Menorca, a la sortida des Mercadal en direcció a Ferreries.

Els fets han ocorregut a les quatre i mitja del capvespre quan el jeep de color blanc en què viatjaven, en direcció a Ciutadella, ha envait el carril contrari després d’un raspat positiu amb un altre vehicle, i col·lidir de manera frontal excèntrica amb un tercer vehicle que viatjava en direcció cap a Maó.

S’hi han vist implicades vuit persones, que viatjaven en els tres vehicles accidentats, amb un balanç de sis ferits de diferent consideració. Quatre d’ells han estat traslladats a l’Hospital Mateu Orfila de Maó, entre els quals un de greu, de 37 anys, i tres de lleus, de 50, 43 i 82 anys.

Els altres dos ferits, Joan Bosco Faner, de 76 anys, i Sebastià Bosch, de 53, han estat conduïts a la Clínica Juaneda de Ciutadella. A conseqüència de les ferides, Faner pateix traumatisme cranioencefàlic greu i fractura quirúrgica de colze dret i el seu pronòstic és greu. Roman ingressat a la UCI, valorat pels metges de neurocirurgia, que avaluen un possible trasllat a Palma, en funció de quina sigui la seva evolució durant les properes hores. Per la seva banda, el diaca Sebastià Bosch s’ha fracturat el genoll i la clavícula i roman també ingressat a la UCI, amb pronòstic greu.

One Comment on “Bosco Faner i Sebastià Bosch, ferits de gravetat en un accident múltiple a la carretera general Es valora el possible trasllat a Palma del vicari general, amb trausmatisme cranioencefàlic greu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.