Jornada de Rutes Saludables per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física Serà aquest divendres 5 d’abril, amb quatre itineraris a Maó, Ciutadella, Alaior i Ferreries

La Conselleria de Salut, a través de l’àrea de promoció de la salut, i el Servei de Salut de les Illes Balears han organitzat una Jornada de Rutes Saludables a Menorca per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora el 6 d’abril.

L’activitat serà aquest divendres 5 d’abril, i durant el matí es duran a terme quatre rutes a diferents pobles.

Ruta 1 a Ciutadella. Sortida a les 9.30 h des del Centre de Salut Canal Salat, amb la participació del grup de rutes de l’agrupació local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Ruta 2 a Maó. Sortida a les 10 h des del Centre de Salut Dalt Sant Joan. Hi participaran els grups de rutes saludables dels dos centres de salut de Maó i el grup de rutes de l’AECC.

Ruta 3 a Ferreries. Sortida a les 10 h des del centre de salut del poble.

Ruta 4 a Alaior. Sortida a les 10.30 h des del Centre de Salut es Banyer.

A l’inici de cada caminada es llegirà un manifest de la Conselleria de Salut sobre els beneficis que la pràctica regular d’exercici físic té en la salut de les persones, perquè en millora el benestar físic, psicològic i social.

L’activitat de divendres és oberta a totes les persones interessades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.