La Policia Nacional deté un home per l’apunyalament a un menor d’edat al port de Maó Diumenge a la matinada, va tenir lloc una baralla entre dos joves a l'estació marítima de Maó davant de la zona d'oci nocturn

La matinada de diumenge passat, va tenir lloc una baralla entre dues persones, un adult de 24 anys, d’origen espanyol i un menor d’edat, a l’estació marítima de Maó davant de la zona d’oci nocturn i més concretament a primera hora del matí del dia 31/03/2024.

Segons els testimonis, tot va començar per una disputa relacionada amb la parella del presumpte agressor sent aquest el més gran, si bé l’agredit va desmentir aquesta dada, manifesta que va ser una agressió sense motiu aparent.

L’agressor va clavar un cop al nas al menor, procedint a marxar del lloc. Instants després l’agressor va tornar per dirigir-se a la víctima amb una navalla, pel que sembla de petites dimensions, empenyent-ho i tot seguit li va clavar la mateixa a l’alçada de l’abdomen, abandonant el lloc tot seguit.

Immediatament es van personar al lloc els serveis d’emergència, assistint a la víctima, que va ser traslladada a un centre hospitalari de Maó, iniciant-se les primeres actuacions policials in situ per a la identificació de testimonis, presa de manifestacions sobre els fets i dades del possible autor .

Agents de la Policia Nacional adscrits al grup d’UFAM, van prendre declaració als testimonis i van fer diligències policials aconseguint identificar el presumpte autor.

Diumenge a la tarda agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la comissària de la Policia Nacional de Maó, van aconseguir localitzar el presumpte autor procedint a detenir-lo.

Pel que fa a la víctima menor d’edat, va ser donada d’alta dilluns passat després de ser intervingut i haver estat en observació després de la cirurgia des de primera hora del matí del diumenge dia 31 de març.

A la víctima se li va prendre declaració acompanyat de la seva mare al mateix hospital el 01/04/2024.

Un cop finalitzades les diligències, el detingut ha passat a disposició judicial durant el matí del dia d’avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.