Xavier García Albiol, batle de Badalona, ponent a l’acte institucional del Dia de la Fundació d’Alaior  

                                                                                                 

Dissabte 27 d’abril, es durà a terme, a la Sala de Cultura de Sant Diego, l’acte institucional amb motiu dels 720 anys de la fundació d’Alaior. Cada any és tradició celebrar una conferència a càrrec d’un batle o exbatle d’alguna ciutat espanyola i, aquest any, Xavier García Albiol, alcalde de Badalona, és el ponent  escollit.

Xavier García Albiol, des de molt jove ha estat interessat en la política i va ser l’any 1991 quan va entrar per primera vegada a l’Ajuntament de Badalona com a regidor. Més endavant, de l’any 2011 fins al 2015, seria batle del seu municipi per primera vegada, càrrec que ha ocupat també entre els anys 2020 i 2021 i des de 2023 fins ara, que el segueix exercint.

La seva trajectòria també ha estat marcada pel seu pas per la Diputació de Barcelona, ja que ha estat diputat provincial entre els anys 1993 i 2015, i, de nou, des de 2019 fins l’actualitat.

Per altra banda, ha comptat amb trajectòria parlamentaria, al Parlament de Catalunya entre els anys 2015 i 2019, i al Senat entre el 2016 i 2018.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, agraeix la disposició de l’alcalde badaloní per compartir amb els alaiorencs la  seva àmplia experiència en municipalisme, ja que García Albiol ha estat al front de la seva ciutat en tres ocasions i té molt clares les prioritats en matèria de gestió local.

«Aquesta és una gran ocasió per intercanviar i divulgar coneixements sobre tot el que implica la gestió d’un municipi i el dia a dia d’un consistori, tant a Alaior com a Badalona» ha afegit finalment el batle Benejam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.