L’home que estima Menorca

Sebastià Triay Fayas és el més clar exemple de l’empresari, de l’home, fet a si mateix, el que els anglesos diuen “self made man” i no sols ha demostrat el seu olfacte empresarial, sinó que també el seu amor i estimació a l’illa de Menorca, des del respecte i des de la manera de fer funcionar les seves empreses familiars, perquè Triay Fayas és també un exemple per als seus treballadors, amb els que fa feina a diari mà a mà, de tu a tu, i que es preocupa pel seu benestar, formant així la seva gran família, la de la seva dona i fills, i la dels seus treballadors.

Des de fa uns anys, Sebastià Triay ha diversificat la seva renda d’empresari d’èxit en el sector de l’hoteleria i ha apostat fermament pel camp de Menorca, salvant de la desaparició a uns quants de llocs, que ara produeixen formatges, carn, fruites i verdures per als seus establiments turístics, aconseguint d’aquesta manera que els seus hotels i aparthotels ofereixin als seus clients producte local de Menorca.

Sebastià Triay, l’home que estima Menorca, és un treballador incansable i, a la vegada, un estadista del que ha de ser l’economia menorquina i la seva diversificació, de com rendibilitzar llocs i hotels, de com amb aquesta simbiosi en surtin beneficiats els dos sectors, el camp i el turisme.

Avui, torna a ser notícia al comprar La Payesa, una de les principals empreses formatgeres de l’illa que havia anunciat el seu tancament i, que ara, subsistirà, ella i els llocs proveïdors de llet, gràcies a la valentia de Triay Fayas, l’home d’empresa fet a si mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.