La Fira de Turisme i el seu Fòrum Internacional de Turisme, aquest cap de setmana a Alaior

Aquest dissabte i diumenge, 13 i 14 d’abril, el recinte de l’institut IES Josep Miquel Guàrdia tornarà a acollir la fira turística de referència a les Illes Balears, la VII Fira de Turisme d’Alaior. Es tracta d’un punt de trobada professional però també, dirigit al públic en general.

La gran novetat aquest any és la creació, dins la fira, d’un Fòrum Internacional de Turisme, en el que participaran com a ponents Pep Eloy, Director General de Turisme del Govern de les Illes Balears, Javier Gándara, CEO d’EasyJet i president de l’Associació de Línies Àrees d’Espanya (ALA), Susana Peña, CEO de The Genuine Travel Experience, Ginés Martínez, CEO de Jumbo Tours Group i vicepresident de Alpitour World i José Codolà, conseller delegat de Valentín Hotels Group.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, declara que «aquesta és una edició d’extraordinària importància, ja que la Fira de Turisme arriba per primera vegada a 50 estands i pel fet de que es posa en marxa, dins de la fira, el Fòrum Internacional de Turisme, un espai de reflexió i anàlisi per saber d’on venim i cap a on anam a Espanya i, particularment, a les Illes Balears, en matèria turística».

El batle continua assenyalant que «és per nosaltres una gran satisfacció poder comptar com a ponents a aquest fòrum amb rellevants personalitats del sector, que compartiran la seva opinió i visió, així com la seva experiència, en relació a assumptes tan decisius per Menorca com la connectivitat aèria, la obligatorietat de servei públic, la creació de producte turístic especialitzat, la promoció com a destinació, o les noves tendències dins el món del turisme».

Per la seva banda, Eva Petrus, regidora de Fires i Mercats ha dit que «la Fira de Turisme d’Alaior esdevé cada any un espai perquè les empreses, associacions o entitats donin a conèixer els seus productes i/o serveis als residents de l’illa, visitants i a la resta de professionals».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.