Caterina Karmany porta El temps de les magranes a Menorca

Caterina Karmany, periodista, corresponsal de tv3 i Catalunya Ràdio a les Illes Balears, presenta la seva primera novel·la El temps de les magranes el pròxim divendres 12 d’abril a les 20 h a la llibreria vaDllibres de Ciutadella en un format de tertúlia literària amb la llibretera Dolors Boatella.

El temps de les magranes és una història potent i emotiva de tres generacions de dones ambientada a Mallorca. La protagonista, Margot, torna al seu poble natal i allí haurà d’afrontar el seu passat. Els vincles familiars, la sororitat entre dones i la superació de reptes vitals són alguns dels ingredients que trobarem en aquesta novel·la on també hi llegirem els canvis que ha patit la societat mallorquina i receptes que es cuinen a foc lent.

El debut literari de Caterina Karmany neix com un homenatge a les dones de la seva vida, a les seves arrels i al seu poble, Sant Joan. El temps de les magranes és una de les novetats literàries de Sant Jordi 2024 i està publicat per Edicions 62.

VaDcultura organitza aquesta trobada literària conjuntament amb la llibreria vaDllibres i forma part de les activitats prèvies a Sant Jordi. Sota del títol Viu Sant Jordi 2024 la programació vol donar enguany un espai especial als debuts literaris.

Totes aquestes iniciatives compten amb el suport de la Fundació Baleària, l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular.


Més informació: vadcultura@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.