Circuit Ambassador Club by Ping a Golf Son Parc Menorca Jorge de Diego i Teresa Juaneda a la gran final al Club de Golf La Quinta

Aquest dissabte s’ha disputat a Golf Son Parc Menorca la prova del Circuit SC Ambassador by Ping.

Es va despertar Menorca presa per una boira que en tovar-se en retirada va deixar un dissabte estiuenc aconseguint els 29 graus.

Sortida shotgun a les 9,30 h i molt nivell al camp amb Miqui Quetglas i Javi Mascaró, com a handicaps més baixos, sortint pel tee de l’1.
Nito Ferrá, Silverio, Juanjo Villalonga, Mercadal o els ferreriencs Pons & Pons no van poder fer res amb l’asturià Jorge de Diego especialment encertat als greens.

En dames va vèncer Teresa Juaneda, possiblement una de les pioneres del golf femení a l’illa.
Tindrà Juanjo Villalonga com a caddie a La Quinta.

A la finalització hi va haver dinar a Sa Bouera des Golf by Pruden Esquerre amb un deliciós salmorejo, patates amb ous ferrats rematats per unes llesques fines de tonyina i gelat. Va seguir la cerimònia de lliurament de premis i el sorteig tan anhelat per molts.

Al camp menorquí dirigit per Paola Ferroni es va notant la mà del greenkeeper arribat dels lares del Sud d’Espanya que de ben segur millorarà encara més l’al·licient de jugar a golf a Menorca.

L’objectiu principal del CIRCUIT SC AMBASSADORS CLUB BY PING és promoure i fomentar la participació de dones a l’esport del golf i la Solheim Cup, està obert a jugadors amateurs, majors de 18 anys, nacionals o residents en possessió de llicència federativa de Golf.

Els ambaixadors de cada camp es classifiquen per a la final a disputar al CLUB DE GOLF LA CINQUENA de Benahavís durant l’última setmana de novembre 2024 coincidint amb la setmana de l’Open d’Espanya Femení.

La marca PING col·labora amb el CIRCUIT atorgant premis als guanyadors de cada categoria a cadascuna de les proves classificatòries per a la GRAN FINAL.

El Circuit es va iniciar al Club de Golf Las Palmas el 17 de febrer i finalitzarà al Centre Nacional del Golf el 30 d’octubre.