La Conselleria d’Educació i Universitats i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears es reuneixen per perfilar la presència de psicòlegs als centres

La directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa, Neus Riera, s’ha reunit amb el degà del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB), Javier Torres, i amb la vocal de Psicologia Educativa del COPIB, Marta Huertas, per tal de començar a perfilar la presència de psicòlegs als centres educatius de les Illes Balears.

Des de la Conselleria d’Educació i Universitats ja s’anuncià en el mes de març la intenció d’augmentar i reforçar el número d’auxiliars tècnics educatius (ATE) i orientadors  als centres per tal de millorar l’atenció a la diversitat i la salut mental; així com la presència de psicòlegs per treballar en la prevenció.

Aquesta mesura forma part del Pla Estratègic Interinstitucional de Salut Mental, coordinat per les conselleries de Salut, Educació i Universitats i Famílies i Afers Socials.

Després de la primera presa de contacte entre el COPIB i la Conselleria d’Educació i Universitats, des de l’administració pública ja s’ha començat a treballar en la redacció del protocol d’actuació que marcarà la presència dels psicòlegs als centres educatius.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.