Primera Trobada de Cotxes Clàssics a Es Mercadal

L’Ajuntament des Mercadal ha organitzat, amb el suport del Consell Insular de Menorca la I Trobada de Cotxes Clàssics as Mercadal. Aquesta exposició es durà a terme el diumenge 14 d’abril, de 10 a 14 h, a la plaça Pare Camps des Mercadal i comptarà amb 12 cotxes clàssics.

Es tracta d’un esdeveniment no tan sols pensat per als “amants del motor” sinó per al públic de totes les edats. És, en definitiva, una oportunitat única de poder veure in situ joies automobilístiques que no estan exposades en cap museu, però que aquest diumenge 14 d’abril es podran contemplar as Mercadal de forma gratuïta.

A més a més, la coral de l’Esplai des Mercadal cantarà “deixem lo dol” a la plaça Pare Camps a l’obertura de l’exposició dels cotxes clàssics. Seguidament, aniran al geriàtric des Mercadal i, a les 12 h, després de missa, farà el mateix al Santuari de la Mare de Déu del Toro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.