Turisme publica una nova línia d’ajudes del fons Next Generation UE de més de 13,5 milions d’euros per finançar projectes innovadors sostenibles

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports ha convocat una nova línia d’ajudes per finançar projectes innovadors a través de la cooperació amb l’objectiu de cercar, implementar i digitalitzar solucions innovadores sostenibles en els establiments turístics de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat pels fons Next Generation EU, per valor de 13.632.302,21 euros.

El propòsit d’aquesta convocatòria és dirigir l’activitat turística de Balears cap a la millora de la competitivitat del sector turístic mitjançant el desenvolupament del turisme sostenible, tot tenint en consideració principalment la preservació i la conservació dels recursos turístics, procurant-ne l’aprofitament correcte i proporcionat, que garanteixi la perdurabilitat, la conservació i el manteniment del llegat natural, cultural, artístic i social de les Illes, i que contribueixi de forma equitativa al creixement econòmic i al benestar general.

La subvenció es divideix en dos programes: el primer se centra en projectes d’investigació mitjançant la recerca, el desenvolupament experimental i la creació d’estudis de viabilitat, i el segon està orientat a la innovació en matèria d’organització i de processos. El termini per a l’execució de les accions subvencionables s’inicia en el moment de presentació de la sol·licitud i finalitza el 31 de desembre de 2025.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.