Alumnes del CEIP Mestre Duran duen a terme l’iniciativa ‘Protegim els fòssils’

Aquest matí, els alumnes del Centre d’Educació Infantil i Primària Mestre Duran, acompanyats per les professores Sion Torres i Alba Sabater, han presentat al regidor d’Educació, Nando Orfila, el projecte ’Protegim els fòssils’, dut a terme pels fillets d’aquest col·legi.

Aquesta iniciativa consisteix en descobrir els fòssils que hi ha a Alaior i animar a que aquelles persones que tenen qualsevol fòssil a casa, puguin donar-los al Centre de Geologia de Menorca, per a que puguin ser estudiats i exposats, ja que és material d’investigació que ens ajuda a entendre com era la vida a la Terra fa molts d’anys.

L’Ajuntament d’Alaior, ha col·laborat amb l’edició del fulletó informatiu que s’ha elaborat per donar a conèixer aquesta impressionant iniciativa dels escolars alaiorencs del CEIP Mestre Duran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.