Ara Maó considera una deixadesa de les seves funcions la renuncia del Govern Balear per gestionar el recinte firal de Maó

Davant la notícia apareguda en premsa de la renuncia del govern per gestionar el recinte firal de Maó, Ara Maó considera una deixadesa de les seves funcions com a Govern Balear quan a promoció econòmica, dinamització del comerç local i impuls de l’economia local a Maó, que era, i hauria de seguir sent, la funció de l’Institut d’Innovació Empresarial d’un govern que es diu Balear.

Tot i que, hem de recordar que el Govern Balear i el seu institut depenent, l’IDI, feia una molt deficient gestió del recinte, amb poques ocupacions anuals i amb moltes traves a l’hora de cedir l’espai a les entitats economico-socials i al mateix ajuntament de Maó, al que considerava un usuari més, tot i tenir una part de la propietat i usos cedits al govern.

Aquesta és una mostra més de la visió partidista de l’actual executiu balear que desmunta un actiu a Maó per traslladar-lo a un altre municipi més afí, sumant un edifici més sense ús.

Tal vegada aquesta és una oportunitat per recuperar l’autonomia de gestió per Maó i per Menorca i utilitzar aquest espai per dinamitzar el municipi creant un punt dinàmic de promoció d’activitats economico-socials i estalonament a l’economia local, objectiu pel qual va néixer.

Per aquests motius Ara Maó elevarà al Plenari de l’Ajuntament de Maó una moció per tal d’acordar la recuperació d’aquest espai per als objectius inicials i demanar responsabilitat del Consell Insular i del Govern Balear en torn al compliment d’aquests compromisos en el nostre municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.